Snart….

men inte idag.

Nej idag låter ljuset vänta på sig. Det är mörkt och det regnar. Så jag har med gott samvete jobbat vidare med mitt masstodont projekt.

Jag har hittat ett program som verkar kunna hjälpa mig med att hitta och samla ihop utspridda bilder. Vilket gör gallringsarbetet lite effektivare. Det är fortfarande ett tidskrävande arbete men nu slipper jag leta upp dubbletter och kan istället koncentrera mig på gallringen.

Målet är att vara klar med detta projekt under det första året av ”lediga” måndagar.

Jag har några veckor på mig så det skall jag klara.

Gunilla Skriven av:

En kommentar

  1. Nina+Sjöberg
    24 januari, 2021
    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.