Första måndagen 2021

Nu är det bara några få dagar kvar på min långa julledighet.

Ledigheten har jag använt till att jobba hårt och mycket med mitt jätteprojekt med att inventera, sortera och gallra bland alla bilder. Det här projektet visar sig vara som en lök, varje gång jag tror mig vara i stort sätt klar så visar det sig att det finns ett nytt lager där innanför som bara väntar på att få bli iordning gjort. Och eftersom jag gett mig den på att göra det här ordentligt så är det ju bara att ge sig i kast med nästa lager. Jag har kommit en bra bit in i löken nu, så jag känner mig nöjd, Arbetet är inte alls tråkigt det är en resa i både tid och rum och samtidigt får jag idéer om vad jag kan jobba kreativt med när det här projektet är klart. Både när det gäller fotografering och bildbehandling.

Det har blivit sena nätter. Och trots att jag då fått ligga och invänta det senare sömntåget så har jag inte sovit bort förmiddagarna utan kommit upp i bra tid.

Igår hade jag tänkt lägga mig ”tidigt” för att börja vända tillbaka dygnet och klockan var väl strax innan midnatt, när jag började släcka ner. Innan jag stängde av tv:n, slog jag över till CNN för att bara kolla om det hänt något särskilt i stora vida världen… och det hade det

Tack vare den här mannen kom jag inte alls i säng som jag tänkt mig utan jag blev sittande framför tv:n och lyssnade på inspelningen av telefonsamtalet han haft…..

Gunilla Skriven av:

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.