En väl kamoflerad bil

Och det passade ju bra när jag senare smög iväg

Inte för att jag skulle iväg på något hemligt uppdrag, utan för att jag bara skulle köra drygt 100 meter bort till Gallerian… lite skämmigt att ta bilen men det fanns en anledning

Jag var på väg till min lokala fotoaffär för att hämta min beställning som nu var klar.

Fördelen med mitt stora rensnings- och sorteringsprojekt är att jag hittar foton jag tänkt göra till tavlor men så har det av olika anledningar inte blivit av.

Jag fick gå två gånger mellan butiken och bilen uppe i P-huset. Inte för att det var tungt, utan för att det var otympligt.

När jag kom hem ställde jag ifrån mig de tre paketen på en stol i köket.

Det kändes spännande, nästan som julklappar. Visserligen visste jag ju innehållet, men inte hur de skulle ta sig ut i stort format och på canvas.

Jag började att packa upp paketet med Musikanterna som från att ha varit ett foto taget med mobilen i all hast nu blivit, i mitt tycke, en fantastiskt fräck bild i storleken 50x50cm.

Nästa paket innehöll Pojken i Fönstret. Jag har haft det här fotot i A4 storlek men tyckt att det nog skulle förtjäna att få bli lite större. Så måttet på duken jag nu packade upp var 50x70cm, och jag blev inte besviken. I det verkliga livet, då när jag tog bilden, såg jag inte killen som sitter uppe i fönstret. Jag var fullt upptagen med att ta några bilder på folkvimlet. Det var först när jag kom hem och gick igenom alla foton från weekenden som jag såg honom.

Sedan var det dags att packa upp den stora duken 70x100cm. Det här fotot var taget under mitt första år i systemkamerans värld. Jag ligger uppe vid Sisjön och roar mig med att fotografera vattnet.

Tills dess jag fått upp tavlorna på väggen, får den här bilden duga, för att visa paketens innehåll

Gunilla Skriven av:

En kommentar

  1. Nina+Sjöberg
    8 december, 2020
    Svara

    Gunilla vilka kort. Du är grym

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.