Ljus i mörkret…

Ja, nu står dom där i fönstren och lyser med sitt behagliga sken. I år har jag tagit ljuset ett snäpp längre och även satt en ljusslinga ute på balkongen.

Det blev lite sovmorgon innan jag gav mig ut för att göra några ärenden. Först begav jag mig upp till tobaksaffären för att hämta ett paket med nya fina lakan. När jag står där och väntar på min tur, får jag se att dom hade tomtar. Inte på loftet utan i årets smak. Skumtomtarna brukar ju komma ut redan i oktober men i år har jag bara sett originalen. Inte för att årets smaker brukar vara så mycket godare än originalen, men det är en kul grej

Därefter stod biltvätten på tur. Jag tog den bekväma varianten och åkte bort till Toltorpsdalens biltvätt. Det var det fullt ös, några bilar före mig till tvätten och många däckbyten. Men under tiden hann jag gå igenom min Facebook vilket var ett tag sedan, jag lade några sudoku och rensade lite mail. Sedan körde jag hem med en bil som sken som solen.

Eftermiddag och kväll har jag ägnat åt Lightroom och mitt stora projekt med att organisera och rensa bland mina foton. Idag lade jag focus på nyckelord och började strukturera om lite i hierarkierna så att det blev mer överskådligt och hanterbart.

Gunilla Skriven av:

En kommentar

  1. Nina+Sjöberg
    8 december, 2020
    Svara

    Härligt att ha en ren och fin . Vilken fin ljusstake du har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.