En timma ljusare

och många grader varmare än vad det var i förra veckan

Normaltiden började igår och med den blir morgonen ljusare och kvällen mörkare och jag ännu mer tidsvill.

Oberoende av klockan, och utan att bry sig om temperaturen, pågår hösten för fullt. Löv ändrar färg och löv faller till marken.

När morgonfikan var avklarad blev det lite kökstjänst. Jag tänkte använda tiden och göra två saker samtidigt. Mitt projekt med att städa och omorganisera mitt bildprogram Lightroom är tidskrävande så därför gjorde jag i ordning och satte igång ett långkok. Inte till dagens middag men i morgon skall det bli till lunchlådor med dillkött.

Gunilla Skriven av:

En kommentar

  1. Nina+Sjöberg
    30 oktober, 2020
    Svara

    Jag fick känna lukten av ditt långkok,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.