Blinka lilla stjärna där….

Idag var det inte bara kaffet det rök om under min morgonstund på balkongen.

Idag ångade det även om andedräkten. Men är det måndag så är det och vad gör man inte för konsten

Men jag skall inte klaga för även om det var mörkt så var det vindstilla. Och stolsdynan hade legat mot det varma elementet hela natten och de tjocka mysbyxorna var nytvättade liksom de tjocka mjuka strumporna.

En enda liten stjärna syntes på den mörka hösthimlen när jag kom ut på balkongen och det skulle dröjandets en timma innan solen skulle gå upp. Jag satt inte ute hela den tiden utan när jag druckit upp mitt kaffe och tagit några foton jag var nöjd med gick jag in och diskade och sedan startade jag datorn för att fortsätta mitt städande bland alla foton.

Precis när jag satt mig vid skrivbordet, såg jag att hon började komma över berget. Jag öppnade balkongdörren, utan att gå ut, för att föreviga denna måndags soluppgång.


Vad är Vad?

När jag på eftermiddagen gjorde iordning mig en kopp med riktigt varmt te, kom jag på att jag satt i mina varmkläder som jag tagit på mig på morgonen för att inte frysa på balkongen. Nu hade jag alltså suttit med tjockbyxor, collegetröja, tjocka strumpor, scarf om halsen och över alltihopa den varma morgonrocken dessutom lyste solen in över skrivbordet där jag satt. Visserligen kan jag glömma tid och rum när jag sysslar med mina foton, men värmeslag kommer ju utav av sig självt. Men jag var inte varm det minste utan ovanligt sval. Jag kom också på att det var kli i halsen som gjort att jag blivit sugen på en kopp te.

Nu är det sen kväll, kliet i halsen är borta istället känner jag av mina luftrör. Det händer att mina förkylningar går den vägen eftersom jag inte har mina mandlar kvar. Jag känner mig inte febrig.

En vanlig förkylning eller Coronasymtom??

PS. Tack och lov blev det aldrig värre DS.

Gunilla Skriven av:

En kommentar

  1. Nina+Sjöberg
    20 oktober, 2020
    Svara

    Underbara kort, som alltid. Hoppas att du mår bättre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.