Östan om sol, västan om måne

Idag kom morgonljuset från tre olika håll

När jag kom ut på balkongen i morse hade månen ännu inte gått ner, solen inte gått upp och när jag gick ut i köket för att hämta kaffet tände byggjobbarna upp kranen så jag behövde inte tända i köket.

Med rykande varmt kaffe gick jag tillbaka ut på balkongen för att vänta på att solen skulle gå upp.

Det tog solen nästan en timma från det den gått upp till dess de första strålarna nådde mig på balkongen.

Denna meditativa början på dagen gav mig energi att städa lite på förmiddagen och sedan tog jag mig an mitt fotoboksprojekt. Bilderna från sommarens road trip är nu utvalda och ”framkallade” så nu börjar monterandet och textskrivandet.

Gunilla Skriven av:

En kommentar

  1. Nina+Sjöberg
    8 oktober, 2020
    Svara

    Underbara kort och jag känner en harmoni när jag läser dina inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.