Kuckeliku klockan är sju…

Det finns ju ingen tupp i kyrktornet i Mölndal, så jag var inte uppe med tuppen. Idag var jag uppe med byggarna. Medan jag väntade på att kaffet skulle bli klart iakttog jag deras morgonmöte.

Med nybryggt kaffe i muggen gick jag till balkongen men ändrade mig

Blött och ruggigt, så idag stod jag över och gick in igen.

Ställde ner muggen på skrivbordet och startade datorn istället. Smuttade på kaffet och fördjupade mig lite i iMac:ens systeminställningar. Jag har ju alltid haft pc så det är fortfarande mycket jag behöver förstå om mac:ens innandömen. Löste problemet jag haft med viloläget.

Det ena ledde till det andra, kaffet blev urdrucket och jag blev fast i Lightroom. Framkallningsprogrammet där alla mina foton finns. Påtår och en smörgås sedan var jag mitt bland Ale Stenar igen och när jag senare på eftermiddagen hade ätit en lätt middag och tittat lite på tv, återgick jag till en vacker soluppgång i Kivik.

Nu är det kväll och jag känner mig nöjd med min dag, trots att morgonkaffet på balkongen blev inställt, på skrivbordet istället.

Gunilla Skriven av:

En kommentar

  1. Nina+Sjöberg
    15 september, 2020
    Svara

    Du har ju en riktig studio hemma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.