Så var det Måndag igen

Sovmorgon och morgonkaffet med tillbaka till sängen. Ute är det gråväder och regn, precis som det ”lovats”.

Det passar mig fint för jag har tankar jag måste tänka färdigt, så istället för morgonpromenad ägnade jag morgonen åt att vandra runt ytterligare en gång på nätet för att hitta information, läsa och göra jämförelser.

Efter en sen frukost var jag redo att ge mig ut i världen för att komma närmare ett beslut. Ja äntligen tog jag mig själv i kragen och åkte iväg till bilhandlaren för att bilda mig en uppfattning av det jag sett på nätet men mest av allt för att få en prisbild, så att jag kunde fortsätta med att tänka min tankar.

Det jag såg motsvarade mina förväntningar och prisbilden var helt ok, så istället för att tänka fler tankar fattade jag ett beslut och fick ett köpekontrakt i min hand. Enda smolken i bägaren är att det är 5-6 månaders väntetid och kontraktet på bilen jag har nu går ut om fyra.


Nu på eftermiddagen började jag titta över bilderna från förra helgens kameranad på Botaniska, skall se om jag kan få ihop det till ett litet bildspel i programmet Spark. Men ett sådant projekt kräver lite mer engagemang än vad jag hade idag. Så idag lägger jag bara in en bild här i bloggen, men det är en bild fylld av skir vår

Gunilla

Gunilla Skriven av:

2 kommentarer

 1. Nina Sjöberg
  28 april, 2020
  Svara

  Vilken färg har du valt den är gången Blir de kanske en

  • Gunilla
   28 april, 2020
   Svara

   Nej ingen röd, det blir en kaxigt gul 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.