Min dag en vårdag

Inte var jag uppe med tuppen precis, men fixt och färdig för promenad satt jag i bilen kl 9.


Det blev Stensjön även idag, men den här gången valde jag att gå utefter Ståloppet bort mot Rådasjön och Slottsviken.

Det var underbart väder och där vinden inte kom åt var det riktigt varmt. När jag kom bort till Rådasjön lyste solen så härligt på en klippan att jag gick ut där och satte mig och njöt av vårsol, kluckande vatten och fågelkvitter.

Strosade sedan vidare mot Slottsviken men gick inte ända fram utan vek av mot slänten där jag vet att det växer mycket vitsippor, och jag blev inte besviken. Det var ingen matta av vitsippor men dom fanns där.

Så härligt med vår

Inspirerad av all vår där ute åkte jag på hemvägen förbi Isacsons Handelsträdgård och köpte några penséer och Tête-à-têter och satte på balkongen. Det är ju påsk nu till helgen.

Det vara inte bara blommorna jag satte på balkongen.
Efter frukosten, som jag åt först när jag kom hem från promenad och blomköp, satte jag mig själv på balkongen.
Jag blev sittande länge tack vare den härliga sjalen som jag fick av min kära väninna, när jag hade förmånen att få vara sambo med hennes underbara hund Ika, då hon själv och resten av hennes familjen var i Skottland för att fira en födelsedag.
Det hade börjat blåsa och jag satt inte helt i lä men med den mjuka goa sjalen som stod emot kylan i vinden dåsade jag till och med till en stund.
Och nu på kvällen när jag skriver detta känner jag i kinderna att solen tagit.

Gunilla Skriven av:

3 kommentarer

 1. Mona
  6 april, 2020
  Svara

  Vännina ? Då får det allt vara KÄRA vännina

  • Gunilla
   6 april, 2020
   Svara

   Naturligtvis skall det vara så kära väninna, därför är det fixat nu

 2. Nina Sjöberg
  7 april, 2020
  Svara

  Vilken fin dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.